Bestilling

Der kan kun bestilles varer via konkurspriser.dk webshop, men vi hjælper dig gerne både via telefon og mail, hvis du skulle have spørgsmål omkring bestilling eller betaling.

Betaling

Hos konkurspriser.dk kan du betale med Mastercard, Mastercard debit, Visakort, Mobilepay og ViaBill (se deres handelsbetingelser her : www.viabill.com/terms) - vi trækker først pengene når varerne er afsendt fra vores lager.

Dine kreditkort informationer opbevares via en krypteret sikker forbindelse (SSL), og det er kun PBS/NETS, som kan se dine oplysninger.

Levering og fragt 

Alle varer på konkurspriser.dk fremsendes med Bring eller DAO medmindre andet fremgår af tilbuddets detaljer. Vi bestræber os altid på at afsende varerne hurtigst muligt, du kan derfor forvente at have dine varer allerede dagen efter, hvis du bestiller inden klokken 14.00. Bemærk: DAO Direkte leverer til de fleste privatadresser i Danmark eller alternativt til et stort netværk af DAO pakkeshops. Alle ordrer over 50 DKK kan vælge DAO Direkt til privat adresse. Dog er der begrænsninger på pakkedimensioner og vægt der gør at det ikke er ALLE ordrer over 50 DKK der egner sig til levering med DAO - så selv om man har valgt DAO kan vi ikke altid med 100% sikkerhed garantere at din ordre bliver sendt med dem. BEMÆRKING: DAO leverer fra kl 02-07 hver nat/morgen så du får ikke mulighed for at kvittere for modtagelse og pakker kan blive henstillet på den mest hensigtsmæssige måde og DAO garanterer for din levering via interne procedurer. Vi gør opmærksom på at nægtes modtagelse eller afhentes pakken ikke fra pakkeshoppen, vil vi kræve 2 x fragtomkostninger i gebyr, ved cykler 2 x 199,- .

Reklamationsret,ombytning og Fortrydelsesret
Reklamation: Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Findes der ingen fejl eller mangler på varen, betaler kunden selv for at få tilsendt pakken. Reklamationer skal fremsendes til: Konkurspriser.dk Vikingevej 32 9400 Nørresundby   BEMÆRK: 
 Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi
  • Du har taget varen i brug,
  • Varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
  • Du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
  Mærk forsendelsen med "Reklamation" samt vedlæg en seddel med ordrenummer, så vi kan ekspedere dig hurtigere. Såfremt konkurspriser.dk ved modtagelse af en reklamation ikke kan finde fejl på varen, vil kunden ikke blive godtgjort varens værdi. Det er derfor vigtigt, at du som kunde beskriver fejlen så korrekt som muligt overfor os. Ligeledes er det kunden som står for omkostningen for at få sendt varen retur igen. Kunden betaler selv for fragten retur i første omgang, er der tale om en gyldig reklamation, vil fragtomkostningen blive refunderet. Vedlæg gerne en beskrivelse i returpakken, og evt. en kopi af ordrebekræftelsen, da det letter vores arbejde og behandlingstid. Såfremt at reklamationen accepteres, vil varen enten blive lavet eller ombyttet. Konkurspriser.dk giver ikke pengene retur jo mindre vi ikke kan lave produktet inden for de 3 forsøg som loven foreskriver. Følg dette link for at købe en retur label Klik her : Ombyt: Ved ombytning af produkter betaler kunden selv for at få ombytningen sendt igen. Mærk forsendelsen "Ombyt"   Du har altid 14 dages fuld returret hos konkurspriser.dk. For at kunne udnytte fortrydelsesretten skal vareren leveres i samme emballage og stand, som da du modtog den fra os. Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten skal dine varer sendes forsvarligt til følgende adresse: Konkurspriser.dk Vikingevej 32 9400 Nørresundby Mærk forsendelsen med "Retur" eller  alt efter om du vil have dine penge retur eller ombyttet til anden størrelsen eller lign. Vi modtager kun retur ordre sendt direkte til vores adresse, så ikke send uden omdeling. Hvis varerne modtages I samme stand, som da du modtog den returnere vi købssummen til dig,dog tager vi et retur gebyr på 39,- eller 49,- alt efter hvordan din ordre er leveret i første omgang. Vi returnerer ikke den fragt som du måtte have, når du skal sende pakken tilbage til os. Ved fortrydelse af dele af et køb, refunderes fragten ikke. Husk at sende pakken forsvarligt, benyt vores returlabel  Klik her : http://return.coolrunner.dk/konkurspriser/DK
Ansvarsbegrænsning og forbehold

Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og taste-/slåfejl. Priserne er kun gældende i Danmark. konkurspriser.dk påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand.

Persondatapolitik

Ingen oplysninger, som du indtaster på konkurspriser.dk bliver på noget tidspunkt videregivet til en tredjemand. Alle oplysninger bliver kun behandlet af betroede medarbejde hos konkurspriser.dk. Alle betalinger udføres i samarbejde med vores betalingssystem Epay samt PBS/NETS, og vi har på intet tidspunkt mulighed for at se dine kreditkortoplysninger. Derfor kan vi heller ikke suporte dig, hvis du oplever problemer med din betaling. Her henviser vi til din bank. konkurspriser.dk benytter cookies på vores webshop, hvilket betyder, at vores system automatisk husker, hvad du eksempelvis lægger i kurven. Derfor vil du også opleve, hvis du vender retur dagen efter, at dine varer stadigvæk lægger I kurven (medmindre dealen er udløbet). Når du handler hos os beder vi om navn, adresse, e-mailadresse. Vi bruger udelukkende disse informationer til ekspedition af din ordre. Informationen lagres i vores e-butik system i ukrypteret form. Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra indkøb foretages. Informationen anvendes ikke i den daglige administration, men kun i tilfælde af falske bestillinger eller anden kriminalitet.

Tilfredsgaranti

Vi stræber altid efter, at du skal være 100% tilfreds. Det vil sige, at hvis du har handlet med os, og ikke er tilfreds, så kontakt os. Vi vil altid finde en løsning!

Lovvalg og værneting
Disse vilkår og betingelser er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med gældende lovgivning. Eventuelle tvister afgøres således af de ordinære domstole.